Frančiškove skupine

Frančiškovi otroci

Frančiškovi otroci so skupina otrok, ki želi slediti zgledu svetega Frančiška. Zbiramo se vsak petek med 17.30 in 19. uro v župnijskem domu. Srečanje začnemo z igro, sledita molitev in kateheza, kjer se pogovarjamo, rišemo, ustvarjamo, prepevamo…

Udeležujemo se skupnih duhovnih vaj za vse FO iz regije in vsakoletnega srečanja vseh FO Slovenije. Poleti se odpravimo na skupne počitnice na morje, v hribe. Pripravljamo tudi igro za Miklavža, trikraljevsko akcijo, materinski dan, v maju gremo k šmarnicam. Nasploh se imamo zelo fajn!

Frančiškov otrok lahko po enem letu obiskovanja srečanj da tudi obljubo Frančiškovih otrok, s katero obljubi, da se bo v naslednjem letu trudil biti boljši, živeti po zgledu sv. Frančiška.

Veseli bomo vsakega, ki bi se nam želel pridružiti in spoznati sv. Frančiška in sv. Klaro ter preživeti petkovo popoldne malo drugače.

Frančiškovi popotniki

Smo skupina za vse, ki želijo poglobiti svoj odnos z Bogom po navdihih sv. Frančiška Asiškega. Srečanje imamo vsak prvi ponedeljek v mesecu po večerni sveti maši.

Frančiškova mladina - FRAMA

Dobivamo se vsako prvo in četrto soboto v mesecu ob 20.00.

Frančiškov svetni red - OFS

Srečanja so vsak prvi petek v mesecu po večerni sveti maši.